發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA10 虛假的神與機械之記憶

啦啦啦

有陣時行街市真係汁到金

雖然張圖唔係我

那個人唔只係執倒金添 =.=''
有機會既話我都想試下用1蚊買個華推 w

我都唔知幾時online...除左雙經果一個星期...
之後仲有冇時間online呢?
EX DF=Digimon Frontiers

冇打到腦殘既好處(轟

爆肝 外掛 加經 三合一
爆肝的動力+外掛的動力=代理加經X2

只係玩隻GAME既升LV部份係唔夠既
張打怪N隻升LV改做 做任N次升LV算吧

最後只有 理想/現實 兩種=(現實+虛擬)
清醒加大量怨念 =?    GC的確唔簡單

會考,8個月沒上ECO, 這2天上上,不停地迷路

引用:
原帖由 Lavi 於 2009-5-15 22:07 發表
會考,8個月沒上ECO, 這2天上上,不停地迷路
[老伯模式]港服的大家已經迷路了

剛剛先諗倒的...其實大可以開個暫時用既吼鯨團
但我賊就暫時不能入團住...(那些既乜乜事項...
那邊個暫時開住先?

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-16 21:57 發表
剛剛先諗倒的...其實大可以開個暫時用既吼鯨團
但我賊就暫時不能入團住...(那些既乜乜事項...
那邊個暫時開住先?
[正常模式]開完之後 都係得 常ON果D會入...

睇怕我都係雙經完會番去魔力2

咁我都等佢扣經 先再玩

反正都有一段時間不見我啦
開新團留位到六月尾給我就好了w

雖然捱不捱到都成問題
Q!!!

話說2kf搞個一人一信喎~(搞革命?
有冇人諗住send信?
(send信時間為雙經後既一個星期
要解回路←你賣得出咩?
解決遊戲既整體平衝性...如果解回路可能會放棄魔力2
收集回路有排收集

當s8個個拎住佢地廢?既騎寵...我部機械人在以8xx攻黎打 w

都開始絕望了,反正那麼多人,多我一個不多少我一個不少w
也不排除心血來潮的時候會填名上去

GC死也想賺錢還要破壞職業平衡
(先別說回路了,禁書放商城已經是完完全全地破了嘛)
這樣子能夠賺到一時的錢但是漸漸人流會減少
今回的大規模行動成效有多少還是未知之數

Q!!!

95完成...
生苦到爆炸...
有排唔洗升
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

引用:
原帖由 JKM 於 2009-5-17 18:16 發表
95完成...
生苦到爆炸...
有排唔洗升
砍掉重練(拖

這樣子可以開遺收EX帶升吧www

你還有哪些分身?
Q!!!

自助餐,一刀切
有人加經=有人爆肝 結果>有人用外掛<---已降價(被打)
商城賣唔出既野 數之不盡 >搵唔到錢 只好搵客
反正 有其他地方既ECO玩,咁港服應該可以...

A
假如 外掛使用者數量 開始急速上升
官方點樣應付?
B
感謝閣下的查詢:
請閣下可以放心,我們絕對會大力打擊外掛,謝謝。
A
咁多玩家開副本打,睇得幾多?
官方點知 邊個用外掛 同幾時用緊?
自動打怪 一樣可以有人睇住~
唔係話唔信你,但太多經 絕對會 增加外掛使用者
台服已經有人用加速器 等等既野~
C
感謝閣下查詢。
技術部已著手與開發商商討此問題,
請閣下耐心等待。

大家可以放心用[消音]了(被打)

差40%先88等  都費時升啦

下次雙經先解決~_~

官方都玩霸場w
GM打天下

各位...又係時候再討論我地既團名喇~

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-20 00:01 發表
各位...又係時候再討論我地既團名喇~
吼鯨無双(特別版)

咁做只會叫晒 D人 入去秒怪(自助餐)

"吼吼團"
呀笨

講真,幾有形...
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

發新話題