發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA10 虛假的神與機械之記憶

收人果時 (偽)女會員 數目較多

剛剛睇完官網...那個算係回復名聲既第一個階段?

吼吼啊鯨團 w

兩隻online都冇一隻玩倒住...
EX DF=Digimon Frontiers

好似未有吼鯨團...

好喇好喇~咁邊日上線呀~ (星期六國戰後吹?

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-21 15:11 發表
好喇好喇~咁邊日上線呀~ (星期六國戰後吹?
寫埋日期 時間 AM/PM
除左 團長 天空 我 之外仲有...?
叫多幾個黎吹比較好 (*你地去叫)
商人:倉庫的鎖匙

以後多多吸經...
講住咁多先...

名稱只有少部份改了
祭司:闇之光→雲之影
農夫:冰空之花束→Shaymin

有其它才再更新
Q!!!

樓主快D更新 玩家名單 啦

芝芒   道米尼    刺客

而家睇番個官網...切勿更改軍團長角色名稱
但改了
9xxx名氣冇哂~囧

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-21 21:09 發表
芝芒   道米尼    刺客

而家睇番個官網...切勿更改軍團長角色名稱
但改了
9xxx名氣冇哂~囧
2. 除軍團及組隊資訊外,所有顯示角色名稱的資料會在更改角色名稱及重新登入遊戲後自動更新
3. 而軍團及組隊資訊將會於下一次例行維護後自動更新

仲有機會 掛

引用:
改了名稱的軍團長是不是 真不能夠回復舊有的名氣值?
雖然官網已經粗紅字標明,但在下仍被那改名吸引。
若官方會唔會收了「恢復軍團名聲申請」
發覺那角色名已改,官方仍可不可能試一次恢復我軍團名聲值?
max:
感謝閣下有關查詢

由於每個名稱於遊戲中的編碼都不一,故不能更改名稱

謝謝
引用:
有個問題想問的是:
在你合併期間亦把我既名字強行加上'_W1'
,那你又為加上'_W1'的名字取替了個編碼
那為什麼把新的名字改了那編碼不行?
benson:
抱歉,

此涉及遊戲內之程式問題,不便向閣下透露。

謝謝
我一開始其實想問既問題,係官方會唔會盡力試下~

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-22 18:19 發表

我一開始其實想問既問題,係官方會唔會盡力試下~
軍團及組隊資訊 根本未改 點解會回復唔到 班友唔肯做野
快D同佢地講...

最後決定
吼鯨団 ←加唔加d符號?
名聲.,..冇咪冇,再屈過
反正吼鯨團冇咁多人
但收到既話,可以開分團
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

引用:
原帖由 JKM 於 2009-5-22 19:26 發表
最後決定
吼鯨団 ←加唔加d符號?
名聲.,..冇咪冇,再屈過
反正吼鯨團冇咁多人
但收到既話,可以開分團
9999名聲 就好似封頂一樣

(冇左 會被人叫左去幫手做任 )

話說heart技能的EP值上限是直接受到軍團人數影響啊
現在重來的話用heart都可能不夠爽

不過最不爽還是fd list清空
Q!!!

引用:
原帖由 elvis 於 2009-5-22 20:44 發表
話說heart技能的EP值上限是直接受到軍團人數影響啊
現在重來的話用heart都可能不夠爽

不過最不爽還是fd list清空
由於FD LIST 入面果D人多數冇玩 而且我(來歷不明?)
所以呢次改個新名 可以重頭再黎...

那個軍團名聲...20000才算封頂的是呀~
依稀記得第一班唔玩時有4000名氣
第二次就7000...定時清任靠卡比同d屈箭商人←(金子彈應該可以做多十六個月
之後靠班戰士鬥...先升到9999

既然佢地話係測試既時候都做唔倒...我只能夠講sorry
浪費了大家既心機

話說那個技能...軍團有30人都幾可觀-上限90 (但從頭黎過吧 =.=''
收倒既話不如叫大家清任點...反正我地初期軍團上限人數升得咁快~
要搞個新團長選舉 w

總知e家要快d開團

"吼鯨ホエルオー兵団"
↑e個名正唔正?
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

不如叫火箭兵團...(R團?)

做任 送 團升 好唔好?

星期六啦~幾時吹個團名出黎?

JKM 那個幾好...

刺客可以接擊退蜂后1隻 w

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-23 11:28 發表
JKM 那個幾好...

刺客可以接擊退蜂后1隻 w
我不會輸的
有弓手任接 不過唔記得 有咩任最易

發新話題