發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA10 虛假的神與機械之記憶

已經開了軍團
不過而家都係上線打rvr...
平時都魔力2

考完試先向外招人?
EX DF=Digimon Frontiers

未加好友 未入軍團
槍手 唔知改咩名好

都唔知點係eco度搵樓上既人...

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-23 18:36 發表
都唔知點係eco度搵樓上既人...
PW係咩?
____________-
幾時開始沖軍團名聲?

洗名聲用沒在用的人+暖包......效果會不錯
肉阿...

故態復萌

如果S7 會改 死唔扣經 就搵個時間 打鎖匙 上天界...

引用:
原帖由 日版PM 於 2009-5-24 17:32 發表
如果S7 會改 死唔扣經 就搵個時間 打鎖匙 上天界...
"基本上"不會死
只要不去打法則龍就沒事
肉阿...

故態復萌

台版 S7出了 雙經又來了
港版仲未出...(淚)

港版話27日改啦~又雙經喇~
但...點解見佢個list冇更新lv上限?

啊!
計劃成功了!
就快會扣經!(奸笑)
降價計劃第二部-商城
*未諗到

好野,又係臨考試黎雙經
對於70級之後我一早已經絕望了...光妹都係等考完先帶,
大前提都係果句,我仲有心情對住GC先算

當日只會解雙子任然後即off
Q!!!

(被轟)
輸了!輸了!輸了!
扣經!降價!你輸了!

我家陣同GC嘈緊改名單野

今天第4日 E-MAIL 解決唔到 就上佢公司

公司都解決唔到的話  唔鬼玩

引用:
原帖由 乂涅吉乂 於 2009-5-25 23:14 發表
我家陣同GC嘈緊改名單野

今天第4日 E-MAIL 解決唔到 就上佢公司

公司都解決唔到的話  唔鬼玩
沉默...!重點是封後路...

黎緊29日英文考試~31日出去POP
2&3 號有考試...我有時間玩?

係唔知改左幾多經啫~星期三等你地話我知 w

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-25 23:56 發表
黎緊29日英文考試~31日出去POP
2&3 號有考試...我有時間玩?

係唔知改左幾多經啫~星期三等你地話我知 w
呢個時候...召喚JKM(?)

要是港版試下縮50job後既exp...應該會有人試倒有冇51job w
十分好奇那個是什麼表 (職業ステータス補正率果度)
http://ec.gamedb.info/wiki/Status.html

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-26 00:33 發表
要是港版試下縮50job後既exp...應該會有人試倒有冇51job w
十分好奇那個是什麼表 (職業ステータス補正率果度)
http://ec.gamedb.info/wiki/Status.html
如果升左又 冇51JOB=2-1 <--->2-2 轉換不能

點解會咁既?-->•當前離線

改97~99總比改70up好...
肉阿...

故態復萌

引用:
原帖由 小風 於 2009-5-26 19:22 發表
改97~99總比改70up好...
個個升晒99 再改1-99吧...(花生

發新話題