發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA 9 「悠久之樂園」 3 月 24 日

伊希歐之夢 討論區 SAGA 9 「悠久之樂園」 3 月 24 日

Vol.1~3己死\^o^/

繼續討論

官網:
港版官方網站
台版官方網站
日版官方網站

有用資料:
ECO-Wiki(日)  
配點器(日)
伊希歐之夢透視鏡
Emil Chronicle Online Data Web
ECO Maps地圖攻略

維修時間:每週三 上午十時至下午二時 

客服電話:21159768
客服傳真:23453007 

玩家名單
討論區名稱      遊戲內名稱             玩家職業
唔合作 所以無

[認真]我隻女劍 就係叫 惡夢的開始(音速逃

其實開左個其他電玩遊戲討論區...擺係果度比較好...
但果度已經有人開左喇~ =.=''

(第一個post
EX DF=Digimon Frontiers

個果vol3 e個vol4  細孖刪post   (逃

雖然我已經有:
http://ecotee.hp.infoseek.co.jp/skill/
↑以上是日文版既配點器

資料不變
引用:
PMA名稱           角色名稱     職業   種族   性別
elvis        日之光      聖騎士  塔妮亞  男
elvis        日光妹      騎士   塔妮亞  女
說真的,不會玩到6月(考試)
也對GC絕望了...這樣捱了一年都不易mg:" />
7月得閒既話考慮下

而家無端端整左個W1/W2
遲d先up date番...

5月10日有無聊活動...最高既獎品竟然只係官錄之書←non ex
心諗果時掛機都收左唔少富豪...

繼續討論吼鯨團團名
(因為我一開左團就改唔倒

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-9 00:36 發表
而家無端端整左個W1/W2
遲d先up date番...

5月10日有無聊活動...最高既獎品竟然只係官錄之書←non ex
心諗果時掛機都收左唔少富豪...

繼續討論吼鯨團團名
(因為我一開左團就改唔倒 ...

附上之前討論名稱...好像有漏?
引用:
原帖由 elvis 於 2009-5-7 07:56 PM 發表。
新名?真‧三一萬能磁(毆
要吼鯨嘛...吼鯨母艦自護軍(再毆~
引用:
要不就吼鯨戰隊/連者、吼鯨母艦第⑨分隊、吼鯨母艦維修部、開發部、研究部、製作部、改造部(以下省略)(拖走~)

日本紙娃娃網站(日)  <= 己死

吼鯨 ~帶升團~飯團~旅行團~(轟

吼鯨xx團?
2見2見出尼出尼
ラグラージだ
呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~

謎之程式出沒注意
係時候謎之程式救世界啦~
睇住D人爆肝(一日12~24小時) 搵EX/升高LV去放AC,我就....

禁止反白[膠]抄CG某廣告:掛掛掛掛掛~掛到EX降價~經驗加倍無效化

我地既團復活左未??

琴日打國戰
83人南軍
但lag到嘔電
我死16次
ラグラージだ
呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~呵~

唔記得 acc/pw 可以點做...

如果留上唔記得初初註冊會員...都唔知點幫你...

有冇人大發慈悲講講劍士咩lv打乜怪
LV                       怪名同地方
1-10                  
11-20                  
21-30                  
31-40                  
41-50                  
51-60                  
61-70                  
71-80                  
81-90

引用:
原帖由 win~Qoo 於 2009-5-9 16:40 發表
LV                       怪名同地方
1-10                  
11-20                  
21-30                  
31-40                  
41-50                  
51-60        ...
你問敏劍,你唔好問我
ラグラージだ

引用:
原帖由 win~Qoo 於 2009-5-9 16:40 發表
1-10                  
11-20                  
21-30                  
31-40                  
41-50                  
51-60        ...
要問火箭兵團

吼鯨團新名呀!諗倒未呀 w

新手可以建議拎機械/水木偶...
當你拎左之後會變三分鐘超人?
木偶既加成還能幫助就職

開頭學左招劍修練...基本上可以打咕咕打到你悶為止...(或者你覺得加得少...
之後可以去打下沙拉海膽,(話說我6lv變水木偶係果度打
之後睇你學唔學乾坤一擊...因為唔學都ok
呢度最好up grade下你既裝備...用右防黎頂住d魚打你既傷害...
打飛魚可以升到26-27
之後就可試爬去北國打d圓多莉 (190/120)  &天使羽毛 (65/115) 都幾好升...
打完應該37-8?過多個版圖打黑暗羽毛同小惡魔
到你有180近回?可以跑去謎團打火雞升到60lv~
之後去光塔B7/周邊升到70
70lv...打70遺可能都比較危險...G4會秒你的說...或者要係之前升到72-3?
咁一直遺跡online落去...
70lv之前...善用木偶既話幫倒你升lv~

發新話題
最近訪問的版塊