44 123
發新話題

[賣] 老鼠店-唔知點解有common唔齊四要收多張

老鼠店-唔知點解有common唔齊四要收多張

唔該各位唔好send pm嚟問我「有冇乜乜卡」,
下面條list有就有冇就冇,你地要收嘅卡呢度冇就唔該開topic等人回;
另,要收卡唔該喺度reply,失驚無神就咁彈個pm嚟唔喺度reply嘅,
我係絕對唔會回個pm兼即時delete該pm,尤其係擺到明壓我價嗰啲。

某鈴話晒都係pmaf入面數一數二嘅奸(?)商,唔好諗住壓到我價喔☆

收︰
SECRET WONDERS/DP3:
ナックラー/Trapinch x1 HKD$5 (日文優先)

放︰
DPt4「アルセウス光臨」
ボーマンダLv.68 x1 HKD$15

DPt3「フロンティアの鼓動」
バシャーモLv.X x1 HKD$50

Arceus
Arceus Lv.X (94/99) x1 HKD$80
Arceus Lv.100 x1 HKD$20

Majestic Dawn
Unown Q Lv.15 x4 @HKD$10

Legend Awaken
Froslass x1 HKD$10

Rising Rival
Jirachi x1 HKD$20

交收方法:
1. PMA每月(?)聚會、聯賽、POP等
2. 求其搵日入嚟元朗、天水圍搵我
3. 求其搵日約我去屯門
4. 求其搵個星期六、日約我出西鐵線沿線或荃灣線沿線、東涌線沿線(東涌、欣澳除外)、港島線上環至銅鑼灣、觀塘線油麻地至九龍塘、東鐵線旺角東站、沙田站及上水站

除非是交換電話號碼等有關個人私隱的東西,
否則請盡可能在這主題內回覆/詢問,多謝合作。

for自己用的list? (千萬別在無事前通知的情況下甩底喔,下面的是在有甚麼事時用來作證據的喔~☆)
引用:

置頂精華相簿視頻維基啞苦估狗放在你眼前
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

想問下張Gallade 4 LV.X係英文定日文?

[認真]

Gallade四 LV.X HKD$55

19/7 POP 交收吧.
[/認真]

要試試奸(?)商有幾奸(?)先.

引用:
原帖由 KTSD 於 2009-7-4 02:36 發表
想問下張Gallade 4 LV.X係英文定日文?
日文卡我一定會打日文名,所以係英係日你睇名就知
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-7-4 02:47 發表

日文卡我一定會打日文名,所以係英係日你睇名就知
OK
不過我黎遲一步orz

引用:
原帖由 Raven 於 2009-7-4 02:44 發表
[認真]

Gallade四 LV.X HKD$55

19/7 POP 交收吧.
[/認真]

要試試奸(?)商有幾奸(?)先.
一時忘了POP那天我有事做極大機會來不了,所以不介意的話等夏聯吧
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-7-9 15:43 發表

一時忘了POP那天我有事做極大機會來不了,所以不介意的話等夏聯吧
無問題, 就 26/7 吧.

新增英文超夢X
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

加收

RR Flygon x1 HKD$20

Total $75

26/7 交收.

引用:
原帖由 Raven 於 2009-7-12 23:16 發表
加收

RR Flygon x1 HKD$20

Total $75

26/7 交收.
ok
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

新增
收日文火雞FB
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

放:バシャーモFB LV.50 x1 HKD$20
聯賽交收 ok?
腐腐碌碌,碌左個港區季軍出黎
唔知可唔可以碌咪個港大學位出黎呢XD(esc

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-7-22 14:38 發表
放:バシャーモFB LV.50 x1 HKD$20
聯賽交收 ok?
ok
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

又有少少冇人要嘅嘢可以放啦…
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

唔好意思...我搵唔到張卡....
放唔到畀你...sorry
腐腐碌碌,碌左個港區季軍出黎
唔知可唔可以碌咪個港大學位出黎呢XD(esc

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-7-22 19:46 發表
唔好意思...我搵唔到張卡....
放唔到畀你...sorry
ok
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

Mewtwo Lv.X x1 HKD$70 << 係咪英1, 係咪鐵盒個隻??
中左最邪惡嘅鯉魚龍咀咒 wwwwwwwwww

睇黎我係時候重回日文卡嘅懷抱~

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-22 20:39 發表
Mewtwo Lv.X x1 HKD$70  
英文booster嘅
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

收一隻65 ok???
中左最邪惡嘅鯉魚龍咀咒 wwwwwwwwww

睇黎我係時候重回日文卡嘅懷抱~

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-23 00:45 發表
收一隻65 ok???
ok,夏聯?

不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

44 123
發新話題
最近訪問的版塊