發新話題

[賣] 老鼠店-唔知點解有common唔齊四要收多張

ok, 夏聯見
中左最邪惡嘅鯉魚龍咀咒 wwwwwwwwww

睇黎我係時候重回日文卡嘅懷抱~

Gliscor Lv.X x1 HKD$40 (booster)

8月 Pre release 交收
ok?

問一問, 有冇 LA 超夢夢 ??

引用:
原帖由 草泥馬 於 2009-7-23 07:45 發表

Gliscor Lv.X x1 HKD$40 (booster)

8月 Pre release 交收
ok?
ok
引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-23 14:41 發表
問一問, 有冇 LA 超夢夢 ??
置頂精華相簿視頻維基啞苦估狗放在你眼前
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

sell
バシャーモFB LV.50 x1 HKD$20

see you on Sunday

引用:
原帖由 firehooh 於 2009-7-23 18:34 發表
sell
バシャーモFB LV.50 x1 HKD$20

see you on Sunday
有啲想衝去你屋企俾錢你添
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

又來久違的加新東西
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

收Surfing Pikachu x1 HKD$30
大家好,我係Pikacherie!

引用:
原帖由 Pikacherie 於 2009-9-19 18:22 發表
收Surfing Pikachu x1 HKD$30
ok, pop見?
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

收嘢,總之就係要收啲好多人會收嘅嘢
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

Stormfront
Torterra x1 HKD$15

10月 PMA / POP 卡聚交收 ?

引用:
原帖由 Raven 於 2009-10-8 21:57 發表

Stormfront
Torterra x1 HKD$15

10月 PMA / POP 卡聚交收 ?
ok
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

放雷超一張

聚會la
雲丸真係熱心,我都唔打算提ge...

盡力幫la
見住人咩都唔係我本性
大家明我掛!?

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-10-9 09:10 發表
放雷超一張

聚會la
已收了wwww
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

偉大電龍 (猛指

星期日吧

要デンリュウ(great 034/070) x1 HKD$60.pm我
my dream team:                   Cech
               S.Ramos      Terry               Vidic                Evra
                               Xavi        Essein     Kaka
                       Messi            TorrIes            Rooney

引用:
原帖由 Rooney 於 2009-10-9 19:02 發表
要デンリュウ(great 034/070) x1 HKD$60.pm我
1. 比卡人快你粒幾鐘話要
2. 因為我唔鍾意send pm(重點)
所以對唔住啦 (茶)
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

唔該~
有dp天狗嗎?

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-10-10 14:11 發表
唔該~
有dp天狗嗎?
日文DP1有齊四,Pt2有五張,英文免問,
有興趣要可以聽日聚會即場問我收
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

請問有冇 L1 有圖的水en ?? 收6張 @$1
另外 Pt1 珍珠G ( 英日都ok )

發新話題
最近訪問的版塊