發新話題

火箭團型左喎

引用:
原帖由 PaN=] 於 2010-11-30 18:30 發表

同意...無論係咩比賽..佢地一定會搵到工做...
但佢地都係冇餐飽...1個杯面3人分...
依家佢地衣食行都冇問題啦..住就唔知啦..
話說佢地個熱氣球去左邊...? ...
如果唔係成日發明埋D爤鬼機械人去捉比卡超
但右次次都失敗,仲多數連個機械人都壞埋(印象中係得鯉魚王機械人未壞)
佢地而加發過沙加老大 la

引用:
原帖由 marcochan125 於 2010-12-1 06:42 發表

如果唔係成日發明埋D爤鬼機械人去捉比卡超
但右次次都失敗,仲多數連個機械人都壞埋(印象中係得鯉魚王機械人未壞)
佢地而加發過沙加老大 la
d錢唔係沙加老大比既咩?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

不嬲對火箭兵團果D寵物小精靈冇咩好感
由第一輯果D阿柏怪,毒氣雙子開始就全部都係壞蛋寵物小精靈

武藏嚮設定上係火箭兵團訓練學校最top既人之一,
小次郎就係難得跟得上佢既人,至於喵喵怪就係比沙加調走既白痴www
(放送局 46集)
只怪平時經費不足、成日無餐好食加埋喵喵怪既白痴方案先搞到集集打到變星星

Q!!!

引用:
原帖由 rudacan 於 2010-12-4 13:28 發表
不嬲對火箭兵團果D寵物小精靈冇咩好感
由第一輯果D阿柏怪,毒氣雙子開始就全部都係壞蛋寵物小精靈
果然翁,風鈴鈴壞個鬼
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2010-12-4 19:29 發表

果然翁,風鈴鈴壞個鬼
阿柏怪, 毒氣雙子, 大食花, 沙漠奈亞, 飯匙蛇...
壞蛋寵物小精靈多到我數唔哂
佢地唔止心腸毒, 仲全部係毒系

引用:
原帖由 rudacan 於 2010-12-4 19:39 發表

沙漠奈亞表示.........

引用:
原帖由 rudacan 於 2010-12-4 19:39 發表

毒系=/=心腸毒(沒誤
你誤很大
毒氣雙子+阿柏怪明明就很善良
請看ag第6集
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

回復 28# 破滅‧願望 的帖子

一點都不善良, 經常襲擊無辜的小精靈

引用:
原帖由 rudacan 於 2010-12-4 19:59 發表
請明白甚麼是受訓練員指使
p.s.你有玩過pm games嗎?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

回復 30# 破滅‧願望 的帖子

而且果兩隻野AG6 就算唔走都係唔夠班吉拉打...

引用:
原帖由 rudacan 於 2010-12-4 19:59 發表
一個問題
經常襲擊無辜的小精靈的所有pm玩家算甚麼?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
壞人的精靈是壞精靈
舊金銀山寨中文版 喇叭芽塔長老台詞
Q!!!

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2010-12-4 20:10 發表

一個問題
經常襲擊無辜的小精靈的所有pm玩家算甚麼?
另一個問題
經常放生無辜的小精靈的所有pm玩家算甚麼?

第一時間諗起呢幅漫畫
Q!!!

引用:

原來小時候看到以前阿柏怪, 毒氣雙子走的那一話哭了的我已經是一個大壞蛋
========================
突然覺得ウルガモス很可愛...

引用:
原帖由 elvis 於 2010-12-4 14:27 發表
武藏嚮設定上係火箭兵團訓練學校最top既人之一,
小次郎就係難得跟得上佢既人,至於喵喵怪就係比沙加調走既白痴www
(放送局 46集)
只怪平時經費不足、成日無餐好食加埋喵喵怪既白痴方案先搞到集集打到變星星 ...
我都想睇下放送局呀,你知唔知邊度有得睇呀??

真係升左職

火箭兵團終於係第25集正常番! 恭喜晒~
火箭兵團番黎LA XD

黑版現時陣容:Lv52白龍 Lv48電鰻2階 Lv48紅沙鱷 Lv47草主 Lv48天鵝 Lv46北極熊 ^^

引用:
原帖由 10週年紀念 於 2011-4-4 13:58 發表
火箭兵團終於係第25集正常番! 恭喜晒~
火箭兵團番黎LA XD
no
只是暫時性

發新話題