發新話題

[HKPMA活動] PMA秋季大旅行2010 (人數: 24/24人)

本主題由 Arcueid 於 2010-10-24 21:57 設置高亮
跟據上次嘅經驗帶紙牌類遊戲可增加娛樂性(餐後限定www
有人帶台嘅話絕對唔介意帶雀出黎(死逃
要求多丸少排www
新來的就是不可以翻舊帖看嗎?

我想要雞排o﹃o

比起丸
腸要大量吧?w

丸同腸最方便,食唔哂?唔緊要...拎尼做獎品
厨と廚はどっち?
どっちも大丈夫だ問題ない

2個位唔該

報名。

真的有夠快就滿人呢...

報名依然繼續, 有興趣去的人都可以繼續先寫名

待內部相討後再公佈接受報名與否~

引用:
原帖由 Theta 於 2010-10-23 10:21 發表
報名。
(拍肩)
朋友,你好。(微笑)
いつまでも君はずっと ここへは来ないよきっと
私には分かるよ「サビシイ」
…凍える翼で飛び立てるのなら…
降り立つ世界はもっと 儚く綺麗でずっと
君には見えるかな星空
…君と歩いた雪の散歩道…

還記得上次跟啊鄭鋤Dee令其他3家吃了好多腸wwwwwwww
今次也用腸/丸做罰ゲーム吧wwww
灌水的閃到一邊去吧!

睇黎HF-X今次走唔甩
新來的就是不可以翻舊帖看嗎?

引用:
原帖由 pikapika 於 2010-10-23 10:28 發表
真的有夠快就滿人呢...

報名依然繼續, 有興趣去的人都可以繼續先寫名

待內部相討後再公佈接受報名與否~
岩岩上線就滿人

如果相討後仲有位 麻煩一個位

引用:
原帖由 rozuueru 於 2010-10-23 10:38 發表
還記得上次跟啊鄭鋤Dee令其他3家吃了好多腸wwwwwwww
今次也用腸/丸做罰ゲーム吧wwww
我好似係其中一家...

引用:
原帖由 nagi 於 2010-10-23 20:46 發表

我好似係其中一家...
果盤冇你份
WIFI
db: 41勝13負 1758pt
ranking:8X
tb: 43勝8負 1790pt
ranking:45

dw pt:17714

引用:
原帖由 乂涅吉乂 於 2010-10-23 15:57 發表

岩岩上線就滿人

如果相討後仲有位 麻煩一個位
我上線時9個,然後一個重新整理就19個了(前後1分鐘)
次原之輪〔正傳〕努力回歸中
次原之輪〔外傳〕內容很爆但沒有時間作
亂.神     非pm的對戰小說沒有時間再作
夢驅者     幻想戰鬥小說原因同上

我是絕對的自我中心和自戀狂。(無誤)

根據上次經驗
如果有個大網夾夾燒,比開爐煎好...
If you talk to god, you are praying;
if god talks to you, you have schizophrenia

張相咁熟既?!
----------------------------------------------
唔知今次有冇米奇老鼠.......
---------
(死逃)

我學校行山果日

我遲啲「可能」
可能only
話唔得
唔知使唔使去camp

引用:
原帖由 黑色齒輪 於 2010-10-23 02:59 發表
跟據上次嘅經驗帶紙牌類遊戲可增加娛樂性(餐後限定www
有人帶台嘅話絕對唔介意帶雀出黎(死逃
要求多丸少排www
希望多排少丸的路過
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

直接d自己講低自己想食咩野
我地會跟番個比例執

我自己腸+翼就夠w

今年唔想只做食肉獸,自備下燒粟米+菇類野先(如金菇肥牛卷)XD
WIFI
db: 41勝13負 1758pt
ranking:8X
tb: 43勝8負 1790pt
ranking:45

dw pt:17714

發新話題
最近訪問的版塊