發新話題

[HKPMA活動] [完]十一月份VIDEO GAME / CARD GAME聚會(card聚規則變更注意)

本主題由 Arcueid 於 2010-11-15 12:56 解除置頂
引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-11-3 00:01 發表

不可以使用道具 = = ...? 我有沒有眼花
正式來說是不可以用shooter
頭post規則有寫明的

至於11月聚為什麼玩3v3?
當然是為了冬聯而鋪路
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

引用:
原帖由 Deon 於 2010-11-3 21:45 發表

正式來說是不可以用shooter
頭post規則有寫明的

至於11月聚為什麼玩3v3?
當然是為了冬聯而鋪路
冬聯比唔比用shooter
今次好似解放左佐狗

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-11-3 22:25 發表

冬聯比唔比用shooter
今次好似解放左佐狗
冬聯預計都係唔俾用shooter架啦
不過有考慮在某些月份的小型比賽開放

索羅不嬲都無禁 @ pma
禁索羅既比賽一定唔係pma搞! XD
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

引用:
原帖由 Knuckle 於 2010-10-25 11:11 發表
- 對戰時,以下精靈只可以選取1隻於出戰隊伍中
    全國編號:   [144][145][146][149][243][244][245][248][289][373][376]
               [377][378][379][380][381][455][480][481][482][486]
               [488][635][638][639][640][641][642][645]
:發生咩事.......
485表示:...............

引用:
原帖由 小離子 於 2010-11-3 22:47 發表

佢都好勁架 XD

應該是445才對

引用:
原帖由 Knuckle 於 2010-10-25 11:11 發表
- 對戰時,不可以使用以下精靈
    全國編號:   [150][151][248][249][250][251]
               [382][383][384][385][386]
               [483][484][487][490][491][492][493]
               [494][643][644][646][647][648][649]

- 對戰時,以下精靈只可以選取1隻於出戰隊伍中
    全國編號:   [144][145][146][149][243][244][245][248][289][373][376]
               [377][378][379][380][381][445][480][481][482][485][486]
               [488][635][638][639][640][641][642][645]
班班表示:我到底能否登場......

引用:
原帖由 CHAOS 於 2010-11-3 23:09 發表

班班表示:我到底能否登場......
可以

thanks all help me debug

好野,フィオネ終於可以出場~

引用:
原帖由 小離子 於 2010-11-3 22:47 發表

爆笑了
請問shooter是甚麼?
又話說這次是第一次玩電玩賽請手下留情

引用:
原帖由 2203 於 2010-11-4 22:06 發表

爆笑了
請問shooter是甚麼?
又話說這次是第一次玩電玩賽請手下留情
shooter就是公平地用藥(沒誤
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

消耗的良物

R3團招組=)

引用:
原帖由 Angelfire 於 2010-11-5 23:11 發表
R3團招組=)
A先生出現@v@我可以亂入嗎@v@?

引用:
原帖由 @小龍@ 於 2010-11-6 17:19 發表

A先生出現@v@我可以亂入嗎@v@?
有冇玩bw

引用:
原帖由 Angelfire 於 2010-11-6 19:30 發表

有冇玩bw
當然有吧= w =和你說過了~

雖然本人不能出席,但也問一下

圖圖犬能否使用禁用精靈的獨有技?(例:黑洞)

相信此物在pgl也佔了一大廚位吧-3-

引用:
原帖由 CHAOS 於 2010-11-6 22:06 發表
雖然本人不能出席,但也問一下

圖圖犬能否使用禁用精靈的獨有技?(例:黑洞)

相信此物在pgl也佔了一大廚位吧-3-
不可以

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-11-6 22:10 發表

不可以
誰叫頭post沒寫-3-
雖說是明知的了-3-

引用:
原帖由 CHAOS 於 2010-11-6 22:13 發表

誰叫頭post沒寫-3-
雖說是明知的了-3-
俾你圖圖犬有黑洞又有什麼所謂呢~?"對戰時,只能主動催眠對手一隻精靈"

引用:
原帖由 @小龍@ 於 2010-11-6 22:00 發表

當然有吧= w =和你說過了~
有冇惡波龍類精靈傳黎 懶得係hg度慢慢搞

同埋你b定w

發新話題