46 123
發新話題

[其他] 新界西北打deck團!?

本主題由 Knuckle 於 2009-7-21 22:28 解除置頂

新界西北打deck團!?

如題。
想問一下各位元朗、天水圍、屯門player可唔可以講下大家通常得閒嘅時間呢?
方便開團打deck唷~

先說我的︰通常星期六極度得閒,沒POP/PMA聚會的星期日也好得閒。逢星期六晚更一定會得閒到喺元朗教育路M記出現
置頂精華相簿視頻維基啞苦估狗放在你眼前
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

天天都好得閒...星期一到星期日都ok既...但係多數係where打deck架?

提外話:

在 M 記打 deck 會被趕嗎?

引用:
原帖由 Raven 於 2009-7-9 20:27 發表
提外話:

在 M 記打 deck 會被趕嗎?
睇你去邊間

實際上我逢星期六去M記就係去打deck...wwwwwww
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

而家放假...星期一至五都得啦係咪?

引用:
原帖由 aabaac 於 2009-7-9 20:54 發表
而家放假...星期一至五都得啦係咪?
學生放假啫,又唔係全世界都放暑假…
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

咁又係既......星期日好似會好d咁

唔通我要遠征大西北..........雖然不成問題/
先生 俾支旗你啦!~

返過黎港島啦-v-
老實講冇左野郎唔通真係全日坐m記咩..

引用:
原帖由 小奇 於 2009-7-9 22:41 發表
返過黎港島啦-v-
可以㗎wwwwwwwww
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

近來多左人玩(我都係其中之一)......多d時間打下deck都好...
今個星期六大家會打嗎?...就元朗教育路個間lo, ok?

引用:
原帖由 minglugia2008 於 2009-7-10 00:27 發表
近來多左人玩(我都係其中之一)......多d時間打下deck都好...
今個星期六大家會打嗎?...就元朗教育路個間lo, ok?
我夜晚先會返到元朗,日頭可以沙田搵我玩教學deck㗎wwwwwwwwwwwwwww
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-7-10 00:30 發表

我夜晚先會返到元朗,日頭可以沙田搵我玩教學deck㗎wwwwwwwwwwwwwww
仲有冇人會嚟元朗玩呀?

我都係西鐵人 , 不過天水圍 , 要打就下次先pm la , 汁緊deck- -

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-7-10 00:30 發表

反斗城? 去一去先
先生 俾支旗你啦!~

我18同19號都唔得閒,反而呢兩星期嘅平日都可能ok嘅…
總之有興趣嘅人喺度出句聲講低自己幾時得閒啦
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

引用:
原帖由 小奇 於 2009-7-9 22:41 發表
返過黎港島啦-v-
港島區有團
http://hkpokemona.org/forum2/vie ... &extra=page%3D1
努力備戰世界賽 !
咁多邪惡idea,星期日被根預定 www

有得玩ge可以pm我    我住tm
my dream team:                   Cech
               S.Ramos      Terry               Vidic                Evra
                               Xavi        Essein     Kaka
                       Messi            TorrIes            Rooney

聽日同後日又唔知做乜得閒返,打deck啦各位!
不會自己去搜啊
手再伸出來就砍掉它
伸手黨

我得副服deck ja~~~去邊先

46 123
發新話題
最近訪問的版塊